Betonstuc Badkamer

Betonstuc, betonlook stuc en beton ciré zijn benamingen voor het aanbrengen van die hele gave betonstuc afwerkingen die je veel ziet in badkamers. Bent u op zoek naar een stucadoor die dit kan realiseren? TLD stucadoors is beton stuc badkamer expert en helpt u graag!

Wat is betonstuc?

betonstuc betonlook badkamer

Betonstuc is een mix dat bestaat uit cement, beton en hars. De betonlook wordt verkregen door de typerende vegen die zichtbaar blijven.

Doordat de vegen met de hand worden gemaakt, wordt er altijd een uniek en willekeurig patroon gecreëerd.

Betonstuc wordt meestal gebruikt voor een mooie betonlook in de badkamer, toilet of keuken, maar steeds vaker krijgen we ook aanvragen voor een wand in de woonkamer of slaapkamer.

Is betonstuc waterdicht?

Beton wanden worden waterdicht gemaakt met een speciale twee componenten lagen. Een laag om te impregneren en een laag met speciale coating.

Zo is het beton waterdicht en kan je het goed laten aanbrengen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer, op zowel de wanden als de vloer. Wilt u meer over weten over betonstuc in de badkamer? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Betonstuc Badkamer kosten

Betonstuc badkamers, ook bekend als industriële badkamers, zijn populair geworden in woningen, appartementen, kantoren en loodsen. Deze look kan een moderne, minimalistische uitstraling geven aan elke ruimte. De kosten van de betonstuc badkamer is afhankelijk van de oppervlakte, uw wensen qua kleur(en) en eventuele extra voorbereidingen. Vraag een offerte aan om te vragen naar de kosten voor de betonstuc in de badkamer.

Betonstuc expert

TLD Stucadoors is dé expert op het gebied van betonstuc in de badkamer en daarbuiten. We hebben uitgebreide ervaring met verschillende kleuren, zowel grote als kleine oppervlaktes, en we vinden het ontzettend leuk om uw project te realiseren. Naast betonstuc bieden we ook de volgende diensten aan:

Bent u klaar voor een stijlvolle en duurzame betonstuc badkamer? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomproject.

Voordelen van Betonstuc in de badkamer

  • Unieke uitstraling:

Elke betonstuc afwerking is handgemaakt en uniek.

  • Duurzaam en sterk:

Betonstuc is bestand tegen slijtage en gaat lang mee.

  • Waterbestendig:

Dankzij de speciale coatings is betonstuc perfect voor natte ruimtes zoals de badkamer.

  • Onderhoudsvriendelijk:

Makkelijk schoon te houden met minimale inspanning.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
Betonstuc foto’s

Hieronder treft u een korte weergave aan van een aantal projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om meer te bekijken!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04