Beton stuc

Betonstuc, betonlook stuc en beton ciré zijn benamingen voor het aanbrengen van die hele gave betonlook afwerkingen die je veel ziet in badkamers. Bent u op zoek naar een stucadoor die dit kan realiseren? TLD stucadoors is beton cire expert en helpt u graag!

Wat is betonstuc?

betonstuc betonlook badkamer

Betonstuc is een mix dat bestaat uit cement, beton en hars. De betonlook wordt verkregen door de typerende vegen die zichtbaar blijven.

Doordat de vegen met de hand worden gemaakt, wordt er altijd een uniek en willekeurig patroon gecreëerd.

Betonstuc wordt meestal gebruikt voor een mooie betonlook in de badkamer, toilet of keuken, maar steeds vaker krijgen we ook aanvragen voor een wand in de woonkamer of slaapkamer.

Is betonstuc waterdicht?

Beton wanden worden waterdicht gemaakt met een speciale twee componenten lagen. Een laag om te impregneren en een laag met speciale coating.

Zo is het beton waterdicht en kan je het goed laten aanbrengen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer, op zowel de wanden als de vloer. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Badkamer betonlook kosten

Betonlook badkamers, ook bekend als industriële badkamers, zijn populair geworden in woningen, appartementen, kantoren en loodsen. Deze look kan een moderne, minimalistische uitstraling geven aan elke ruimte. De kosten van de betonlook badkamers zijn afhankelijk van de oppervlakte, uw wensen qua kleur(en) en eventuele extra voorbereidingen. Vraag een offerte aan om te vragen naar de badkamer betonlook kosten.

Beton ciré expert

TLD Stucadoors is de Beton Ciré expert op het gebied van het aanbrengen van een mooie betonlook. We hebben ervaring met verschillende kleuren, grote en kleine oppervlaktes en vinden het ontzettend leuk werk om voor u te mogen uitvoeren. Naast deze werkzaamheden kunnen we ook de volgende diensten voor u verzorgen: glad stucwerk, dunpleister voor nieuwbouwwanden, stucwerk met structuur, buitenmuur stucen en latex spuiten.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
Betonlook foto’s

Hieronder treft u een korte weergave aan van een aantal projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om meer te bekijken!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04