Buitenmuur stucen

Wilt u uw buitenmuur laten stucen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. TLD Stucadoors voorziet u graag van mooi nieuw stucwerk op uw buitenmuren. Meer weten? Lees dan verder!

Het stucen van een buitenmuur

buitenmuur stucen

Het stucen van een buitenmuur is een logische keuze als u bijvoorbeeld een nieuwe woning laat bouwen of wanneer u aan het renoveren bent. Het is een mooie manier om je woning snel een nette uitstraling te geven. Ook geeft de stuclaag je buitenmuur extra bescherming. 

Oude buitengevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen onze stucadoors weer herstellen zodat het weer nieuw lijkt, er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden.

Er is keuze schuurwerk en spachtelputz, meer informatie hierover kunt u vinden op onze pagina stucwerk met structuur. Het is afhankelijk van uw woning / pand wat het mooiste resultaat wordt. Onze structuur stuc (sierpleisters) bevatten een hoge elasticiteit en een uitstekende ademende werking, waardoor ze bestand zijn tegen hitte en vorst.

TLD Stucadoors werkt uiteraard alleen met zeer hoogwaardige kwaliteit materialen. Vraag vandaag nog een offerte aan en wij geven u graag een persoonlijk advies. Zakelijk is uiteraard ook mogelijk.

KLEUR buitenmuur stucen?

Er zijn heel veel kleuren leverbaar om uw buitenmuur mee te stucen. Wit is veelvoorkomend, maar zeker niet de enige optie.

De kleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten.

Ook is het mogelijk om uw buitenmuur alleen te laten schilderen en is stucwerk misschien niet eens nodig.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nadelen bij een buitenmuur stucen?

Een nadeel van een buitenmuur stucen is dat het buiten wel droog moet zijn. De luchtvochtigheid moet goed zijn en ook dient de muur zelf goed droog te zijn.

Is het te warm of staat er veel wind, dan droogt het stucwerk juist weer te snel.

Het is vaak wel echt even wachten op de juiste weersomstandigheden om het werk uit te kunnen voeren.

Buitenmuur isoleren

Wist u dat TLD Stucadoors uw buitenmuur / buitengevel ook kan isoleren?

Isolatie van uw buitenmuren voorkomt warmteverlies, waardoor uw huis op een behaaglijke temperatuur blijft en u geld bespaart op de energierekening. De warmte wordt veel beter vastgehouden.

Aan de buitenkant isoleren is wel duurder dan spouwmuurisolatie, maar je kunt een veel dikkere laag isolatie aanbrengen en daarnaast zorgt een nieuwe stuclaag ervoor dat de buitenmuren er als nieuw uitzien.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
Buitenmuur foto’s

Hieronder treft u een korte weergave aan van een aantal projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram voor meer foto’s!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04