Spachtelputz

 

Zijn de eigenschappen van spachtelputz doorslaggevend en wilt u thuis de muren hiermee gestuct hebben? Bel dan nu voor een vrijblijvend offerte!

Bekijk voorbeelden

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister die doorgaands gebruikt wordt ter versiering van wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).

Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter.
De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: fijn, extra fijn en extra fijn plus. Standaard diktes die wij voor binnen het huis gebruiken zijn 1.0 mm, 1.2 mm en 1.5 mm.

Spachtelputz kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste natuurlijke kleur. Onze kleurenwaaiers bestaan uit ruim 4.000 natuurlijke kleuren, vraag hier tijdens ons bezoek gerust naar. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden).

Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met Spachtelputz.

Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast!