Buitengevel

Op buitenwerk geven wij échte garanties af, deze garanties worden in een officieel garantie rapport beschreven.

 

Bekijk voorbeelden

Oude buitengevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen onze stucadoors weer herstellen zodat het weer nieuw lijkt, er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden.

Diverse soorten sierpleisters van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Onze sierpleisters hebben een hoge elasticiteit en een uitstekende ademende werking, waardoor ze bestand zijn tegen hitte en vorst.

Dit soort monolitische (naadloze) gevelafwerking wordt ook wel als gevelstuc of buitenstuc aangeduid.

Bij goed onderhoud van een gestucte buitengevel is voor de afwerking een levensduur van tientallen jaren realistisch. Ook voor buiten- sierpleisters gedlt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is.* Deze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten.

Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleisters aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.
De sierpleisters die Stucadoorsbedrijf T.L.D. gebruikt voor buitenhuis zijn overigens van hoogwaardige kwaliteit die bedoeld zijn voor buitenwerken.