Dunpleister spuiten

Wat is dunpleister?

Een van de meest populaire afwerkingen van nieuwbouwwoningen is het laten spuiten van dunpleister. Dunpleister is een dun laagje stucwerk van zo’n 2-3 mm dat op wanden en plafonds gespoten kan worden. Het is sneller, goedkoper en schoner dan traditioneel pleisterwerk, doordat het machinaal gespoten wordt. Ideaal voor nieuwbouw woningen omdat daar de ondergronden vaak al heel geschikt voor zijn. Met dunpleister bespaar je tijd én geld!

Wat is het voordeel van dunpleister?

dunpleister

Een groot voordeel is dat de dunpleister minder droogtijd nodig heeft, er vaak geen extra hoekprofielen gebruikt hoeven te worden, er minder materiaal nodig is en hiermee uiteindelijk behoorlijk wat geld wordt bespaart.

Dunpleister kan in één laag wordt aangebracht voor een behangklaar resultaat of in twee lagen voor een sausklare afwerking.

Dunpleister is géén eindafwerking, dus u dient het nog wel te voorzien van behang bij een behangklare wand of van bijvoorbeeld latex verf bij een sausklare afwerking.

Wist u al dat u de latex verf ook kan laten latex spuiten? Dit zorgt voor een extra strak eindresultaat.

Pleisterwerk of stucwerk?

Met traditioneel stucwerk kan je ongelijkheden in wanden wegwerken, maar de wanden en plafonds in nieuwbouw panden worden eigenlijk altijd netjes en strak opgeleverd, waardoor een dikke laag stucwerk helemaal niet nodig is. 

Dunpleister prijs

De dunpleister prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal vierkante meters en uw wensen qua afwerking. Vraag vandaag nog een offerte aan en wij zullen spoedig laten weten wat de dunpleister prijs zal worden. Zakelijk ook mogelijk.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
Dunpleister foto’s

Hieronder treft u een kleine weergave aan van enkele projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om meer foto’s te bekijken!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04