Latex spuiten

Latex spuiten voor een egale verflaag

Na het aanbrengen van nieuw glad stucwerk, is het natuurlijk het allermooiste als er een egale laag verf op komt om de ondergrond zo strak mogelijk af te werken. Met een roller en kwast wordt dit lang niet zo mooi als wanneer je dit laat latex spuiten.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op wanden en/of plafonds met een speciale machine. Door uw wanden en plafonds te laten latex spuiten, worden deze super egaal, je ziet geen structuur en aanzetten, wat met handmatig rollen wel zichtbaar is.

Ook gaat het spuiten een stuk sneller. Het resultaat is een hele strakke afwerking in minder tijd, waardoor u sneller weer verder kan met de rest van uw planning.

Wij kunnen het latex spuiten voor u combineren met het aanbrengen van dunpleister, spackspuiten, spachtelputz en ook met het aanbrengen van traditioneel stucwerk. Uiteraard kan latex spuiten ook in combinatie met bestaand stucwerk. Heeft u een zakelijke opdracht? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen!

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan gerust of vraag een offerte aan. Zowel voor particuliere als zakelijke projecten. Vraag vandaag nog een offerte aan en transformeer uw ruimtes in ware meesterwerken.

Sneller dan traditioneel schilderwerk

Egaal resultaat bij een strakke ondergrond

Altijd twee lagen latex spuiten

Professionele kwaliteit latex verf

buitenmuur stucen
latexspuiten

het Bij TLD Stucadoors streven we ernaar om aan al uw stucadoorsbehoeften te voldoen, en daarom bieden we een breed scala aan diensten. We begrijpen dat uw project mogelijk meerdere stucwerk oplossingen vereist om het gewenste resultaat te bereiken.

Als u naast latex spuiten ook dunpleister, spack spuiten of spachtelputz wilt laten aanbrengen, kunt u op ons rekenen. Onze ervaren stucadoors hebben expertise in verschillende technieken en kunnen de processen op elkaar afstemmen. Hierdoor kunt u genieten van een complete en hoogwaardige afwerking van uw ruimte, waarbij elk detail in overweging wordt genomen.

Bovendien kunnen we ook traditioneel stucwerk aanbieden in combinatie met het latex spuiten. Of u nu een bestaande wand wilt renoveren of nieuwe wanden wilt laten stucen en vervolgens laten spuiten, wij hebben het team, de vaardigheden en kennis om aan uw wensen te voldoen.

Ons team zal ervoor zorgen dat de oppervlakken volledig worden voorbereid, zodat de verf en het stucwerk perfect op elkaar aansluiten voor een naadloze en duurzame afwerking.

Wij begrijpen ook dat zakelijke projecten specifieke vereisten kunnen hebben. Of het nu gaat om het stucen en laten spuiten van een kantoorruimte, een winkelpand of een ander commercieel project, wij hebben de capaciteit en ervaring om u van dienst te zijn. 

Heeft u nog vragen over het latex spuiten of onze andere stucadoors diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te voorzien van een gedetailleerde offerte op maat. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij streven ernaar om de beste oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie of vraag vrijblijvend een stucadoor offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw stucadoorsproject en u te voorzien van hoogwaardig vakmanschap, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
latex spuiten foto’s

Hieronder treft u een kleine weergave aan van enkele projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om meer foto’s te bekijken!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04