Latex spuiten

Latex spuiten voor een egale verflaag

Na het aanbrengen van nieuw glad stucwerk, is het natuurlijk het allermooiste als er een egale laag verf op komt om de ondergrond zo strak mogelijk af te werken. Met een roller en kwast wordt dit lang niet zo mooi als wanneer je dit laat latex spuiten.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op wanden en/of plafonds met een speciale machine. Door uw wanden en plafonds te laten latex spuiten, worden deze super egaal, je ziet geen structuur en aanzetten, wat met handmatig rollen wel zichtbaar is.

Ook gaat het latex spuiten een stuk sneller. Het resultaat is een hele strakke afwerking in minder tijd, waardoor u sneller weer verder kan met de rest van uw planning.

Wij kunnen het latex spuiten voor u combineren met het aanbrengen van dunpleister, spackspuiten, spachtelputz en ook met het aanbrengen van traditioneel stucwerk. Uiteraard kan latex spuiten ook in combinatie met bestaand stucwerk. Heeft u een zakelijke opdracht? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen!

Mocht u nog vragen hebben over het latex spuiten, bel ons dan gerust of vraag een offerte aan. Ook zakelijk mogelijk.

Sneller dan traditioneel schilderwerk

Egaal resultaat bij een strakke ondergrond

Altijd twee lagen latex spuiten

Professionele kwaliteit latex verf

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
latex spuiten foto’s

Hieronder treft u een kleine weergave aan van enkele projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om meer foto’s te bekijken!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

of bel ons: 06 28 24 53 04