Structuur stucwerk

industrial 103 2

Wilt u graag uw wanden / plafonds laten stucen met een bepaalde structuur erin? TLD Stucadoors kan structuur stucwerk voor u verzorgen. Denk dan aan onder andere spackspuitwerk, spachtelputz en schuurwerk, hieronder lichten wij de mogelijkheden toe.

Welke soorten stucwerk zijn er?

In de loop der jaren zijn er steeds meer verschillende soorten stucwerk bijgekomen. Eigenlijk komt het neer op glad stucwerk of structuur stucwerk.

Glad stucwerk, zoals dunpleister of sausklaar stucwerk, dient op de wanden en/of plafonds aangebracht te worden alvorens er verf of behang op kan worden aangebracht.

En bij structuur stucwerk, ook wel sierpleister genoemd, zit er een bepaalde structuur (korrels), in het stucwerk verwerkt, waardoor deze ook gelijk decoratief is.

De meeste structuur stucwerk toepassingen die bij ons worden aangevraagd zijn spackspuitwerk, spachtelputz en schuurwerk.

spachtelputz

Wat is spackspuitwerk?

Spackspuitwerk bestaat uit een grove of fijne korrelstructuur, dat snel op de wanden en plafonds kan worden aangebracht met een speciale machine.

Daardoor is spackspuitwerk een betaalbare afwerking voor wanden en plafonds, omdat het minder arbeidsintensief is en minder tijd kost dan handmatig stucwerk.

Voordat de spack kan worden gespoten, dekken we alles af, omdat de spetters in het rond kunnen vliegen en zo zijn alle niet te spuiten delen daar goed tegen beschermd.

wat kost spackspuitwerk?

Het spackspuitwerk wordt berekend aan de hand van het aantal vierkante meters en uw verdere wensen.

Denk aan bijvoorbeeld uw voorkeur voor een kleur en of u een grove of fijne korrelstructuur wenst. Ook kunt u dit werk combineren met bijvoorbeeld het spuiten van latex verf: latex spuiten

Vraag vandaag nog een offerte bij ons op en wij maken graag zo spoedig mogelijk een prijsberekening voor u.

Spack Schilderen

Wij krijgen vaak de vraag of we spack ook kunnen schilderen. Wij kunnen het spackspuitwerk zelfs voor u mengen in een kleur, zodat u het achteraf niet alsnog hoeft te laten schilderen.

Wilt u in de toekomst een andere kleur of wilt u bestaand spackspuitwerk laten schilderen? Denk dan aan latex spuiten. De verf wordt dan over het spackstucwerk heen gespoten en zorgt voor een mooie egale dekking.

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
spackspuitwerk foto’s

industrial 103 2

Hieronder treft u een foto en video van een van de vele projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Wat is spachtelputz?

industrial 103 2
Spachtelputz is een veel gekozen sierpleister, het wordt gemengd tot een kunsthars gebonden middel dat voor 80% bestaat uit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. In tegenstelling tot spackspuitwerk, kan je bij spachtelputz kiezen uit verschillende korreldiktes, van heel fijn tot wat grover. Ook uw buitenmuur zou voorzien kunnen worden van spachtelputz.

Spachtelputz prijzen

De spachtelputz prijzen zijn ook weer afhankelijk van het aantal vierkante meters, de dikte van de korrel en de gewenste kleur.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan leggen we graag onze spachtelputz prijzen aan u voor.

 

Spachtelputz schilderen

Natuurlijk kunt u spachtelputz schilderen. Echter kunnen wij het ook voor u op kleur mengen voor het aanbrengen, zodat u gelijk voorzien bent van de juiste kleur.

Wilt u in de toekomst een andere kleur, dan kunt u het altijd nog laten schilderen. Denk dan aan bijvoorbeeld latex spuiten. Met een speciale spuitmachine wordt de verf in een kleur naar keuze over de spachtelputz gespoten, wat zorgt voor een mooi resultaat.

 

structuur stucwerk

Schuurwerk

industrial 103 2

Schuurwerk

Ook bieden wij schuurwerk aan. Dit is niet zomaar het voor schuren van de ondergrond. Het is echt het maken van een gelijkmatige structuur op het plafond door de pleister met een kleine korrel in halve draaien erin te schuren.

Schuurwerk wordt minder vaak op wanden toegepast omdat het daar iets te fragiel voor is.

Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact op!

schuurwerk schuurplafond

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele
spachtelputz foto’s

industrial 103 2

Hieronder treft u een aantal foto’s van aan van onze projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

industrial 103 2

of bel ons: 06 28 24 53 04