Stucadoorswerk Zakelijk

industrial 103 2

TLD Stucadoors wordt ook veel ingeschakeld voor zakelijke projecten. Bent u op zoek naar een stucadoor die het volledige stucadoorswerk binnen en/of buiten voor uw bedrijf uit handen neemt? TLD Stucadoors is u graag van dienst!

Voor welk stucadoorswerk worden wij ingeschakeld?

betonstuc betonlook badkamer

Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij met ons stucadoorswerk inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio Nijmegen, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In de loop der jaren hebben wij fijne samenwerkingen opgebouwd, waarbij vertrouwen en vakmanschap voorop staan. Wij staan achter ons stucadoorswerk en werken gedisciplineerd en nauwkeurig. Om deze reden worden wij ook vaak gevraagd voor exclusief stucadoorswerk in bijzondere woningen.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine projecten. Nieuwbouw, bestaande bouw, renovaties, we hebben de expertise om dit voor u te verzorgen. Ook hebben wij latex spuiters in ons team, waardoor we voor een complete afwerking kunnen zorgen. 

Een vast aanspreekpunt

TLD Stucadoors houdt van duidelijke communicatie en u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een optimale samenwerking. Ons motto is: “handelen naar eer en geweten en behandelen zoals je zelf ook behandeld wil worden.”

TLD Stucadoors

Bekijk hier enkele zakelijke
Stucadoorswerk foto’s

industrial 103 2

Hier een kleine impressie van een aantal zakelijke stucadoorswerk projecten. Volg ons via Social Media, zoals op Facebook en Instagram voor meer foto’s!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij TLD Stucadoors

industrial 103 2

of bel ons: 06 28 24 53 04