Werkwijze

Bij Stucadoorsbedrijf T.L.D. is uw uitgewerkte offerte het totaal bedrag, u krijgt dus géén kosten achteraf!

Tijdens ons bezoek noteren wij vrijblijvend uw wensen en voorwaarden op papier.

U kunt uw offertebezoek binnen 2 dagen plannen. Nadat wij bij u zijn langs geweest, ontvangt u uw volledig uitgewerkte offerte binnen 2 dagen aan huis. Hierin staan alle essentiële details als uw wensen, de besproken voorwaarden, de garanties, uw definitieve totaal kosten en de besproken werktijden nauwkeurig in vermeld.

Tenslotte voeren wij door onze flexibiliteit en een goede groepsindeling doorgaands opdrachten op korte termijn voor u uit.

 

ouderdomsverklaring

Betaald u 21% BTW of 6% BTW? Benut dan uw voordeel met de ouderdomsverklaring!

 

Onze werkwijze bestaat uit 6 stappen:

1. Adviesgesprek

Wanneer onze indicatieprijs u aanstaat, maken wij graag een uitgewerkte offerte voor u.

Hierbij wordt u geheel vrijblijvend geïnformeerd met betrekking tot de mogelijkheden binnen ons assortiment van afwerkingstechnieken en stucwerkprodukten.

Vraag tijdens uw adviesgesprek eens naar onze seizoensacties!

2. Offerte

Benieuwd naar onze prijs?

Om u een goede indicatie te kunnen geven, hebben wij een vragenlijst samengesteld voor een vrijblijvende richtprijs.

Zo spelen er bij het maken van een offerte een aantal zaken een belangrijke rol, zoals; de dikte, de ondergrond, de toegankelijkheid en het materiaal wat moet worden gebruikt.

Er wordt daarom na overleg een indicatieprijs per m2 gegeven. Dit is een goede indicatie om te kunnen beoordelen of onze aanbieding binnen uw budget valt en past bij uw verwachtingen. Onze voorkeur gaat ernaar uit om eerst telefonisch contact met u te hebben alvorens wij een afspraak met u plannen.

Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking van uw gehele opdracht. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Bij Stucadoorsbedrijf T.L.D. bent u ten allen tijden verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring, tegen zeer concurrerende prijzen!

3. Planning

Voor een goede planning zijn er een paar aandachtspunten waarin wij graag uw medewerking ontvangen.

Loopt u ze even langs voordat wij komen? Dan zijn wij er zeker van dat we veilig kunnen werken en bent u verzekerd van een mooi afgewerkt resultaat!

Deze punten zijn alleen van toepassing op de ruimten waar wij werkzaamheden zullen verrichten.

4. Uitvoering

Voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden, is het van belang dat de ruimtes waarin gewerkt moet worden, helemaal leeg zijn.

Hoelang de werkzaamheden zullen duren, is afhankelijk van een aantal factoren (bijvoorbeeld: het aantal beschikbare stucadoors voor de werkzaamheden in uw woning, toepassing van kleur, werken met klim/steiger materiaal en de verwachtte droogtijd).

De benodigde tijdsduur voor een optimaal eindresultaat plannen we vooraf samen met u in. In overleg kan er rekening gehouden worden met uw wensen en voorwaarden.

Wij verzoeken u om deze tijdig aan te geven, zodat wij er rekening mee kunnen houden in onze planning en tijdens onze uitvoering.

5. Oplevering en betaling

Als de werkzaamheden klaar zijn, willen wij graag met u het resultaat bekijken. Wij verwachten dat u hiervoor beschikbaar bent op het moment van oplevering. Onze collega die uw offerte en tevens het bezoek heeft verzorgd zal ook uw oplevering tot op het eind geheel verzorgen. Dit, omdat wij weten dat één contactpersoon tijdens de werkzaamheden zéér op prijs wordt gesteld.

Wij vertrouwen erop dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Indien dit het geval is, dan tekent u tevens voor een correcte oplevering.

Dit is het moment waarop u het (resterende) bedrag volledig dient te voldoen. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om contant of per bank te betalen.

Het is belangrijk om na onze werkzaamheden zéér goed te ventileren en te stoken tot maximaal 20 graden Celsius!

6. Garantie

Het kan voorkomen dat u om de één of andere reden niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat. In dat geval kunt u altijd terugvallen op onze uitstekende garantievoorwaarden.

Het is natuurlijk onze doelstelling om te voorkomen dat u hiervan gebruik hoeft te maken. Daarom kiest Stucadoorsbedrijf T.L.D. bewust ervoor om uitsluitend producten van hoge kwaliteit en van de meest betrouwbare leveranciers te gebruiken.

Extra: Ouderdomsverklaring

Betaald u BTW 21% of BTW 6%? Benut uw voordeel!

Op 1 januari 2000 heeft de overheid de BTW op schilder en stucwerk tijdelijk verlaagd om de werkgelegenheid te bevorderen.

Het BTW-tarief voor schilderwerk en stucwerk aan particuliere woningen van ten minste vijftien jaar oud is de BTW 6% en dat lage tarief blijft bestaan tot eind 2010. Het verlaagde BTW-tarief geldt voor het schilderen en stucadoren van woningen ouder dan 15 jaar zijn en die door particulieren worden bewoond.

Per 15 december 2009 mag het lage BTW-tarief ook gebruikt worden voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar!

Bepaalde voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een schilder of stucadoor moet verrichten voordat wordt overgaan tot het eigenlijke schilder- of stucadoorswerk vallen ook onder het verlaagde BTW-tarief. Het verlaagde tarief is echter niet van toepassing als de werkzaamheden te ver afstaan van het eigenlijke schilder- of stucadoorswerk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbrengen van tegels of het plaatsen van een nieuwe wand alvorens met de schilders- of stucadoorswerkzaamheden begonnen kan worden.

Deze verklaring is het rechtmatige bewijs dat uw woning ouder dan 15 jaar is. Voor u, als particuliere opdrachtgever, betekent de BTW-verlaging dat wij 13% voordeliger voor u worden!